PREFABulous tartelettes met lemon curd, dulce de leche en pistache noten
Voila, de eerste van de serie PREFAB toetjes die je gasten omver gaan blazen en die in een paar stappen thuis te samenstellen zijn, van de ingrediënten die je in een supermarkt kunt kopen.
Ingrediënten
- Doosje Basis Zandgebakjes van de Jumbo
- Potje karamel pasta van De Ruijter
- Potje lemon curd naar keuze
- 50 gr melk chocolade
- Pistachenoten gepeld
- Mini Meringues uit het doosje Sweetie Pie Cake Angels strooisel van AH
Instructies
- Haal de zandgebakjes uit de verpakking.
- Roer in het potje met karamel pasta, je kunt het een beetje op smaak brengen met wat zout. Spreid één theelepel van de pasta op de bodem van elk gebakje.
- Vul de gebakjes verder aan met lemon curd.
- Smelt melk chocolade in een bakje, decoreer hiermee je gebakjes. Voor de zigzag die je ziet op de foto’s gebruik je een spuitzakje of een vork.
- Decoreer met een paar mini meringues en pistache noten.
- Tadaa! Super easy, super lekker en super mooi in een handomdraai!