Ga terug

Bruchetta van Barlicious

Ingrediƫnten
  • Voor tomatentopping
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook - geperst
  • 2 tomaten in kleine blokjes
  • Zout, peper, oregano naar smaak
  • Verder
  • Vers stokbrood
  • Groene pesto
  • Geraspte kaas
  • Pijnboompitten
Instructies
 
  • Bak alle ingrediĆ«nten voor tomatentopping in de pan in een scheut olijfolie tot het vocht uit de tomaten is verdampt. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verwarm je oven voor op 180 graden
  • Bouw je stokbrood op: besmeer een stukje stokbrood met groene pesto, tomatentopping en bestrooi met geraspte kaas en wat pijnboompitten.
  • Zet in de oven voor een minuut of vijf. Zodra de kaas gesmolten is, is je bruchetta klaar!