Een warm thuisgevoel krijg je niet zonder aandacht voor lekker koken en eten. Als ik mijn gezin iets extra wil verwennen, ga ik op zoek naar extra lekkere ingrediënten waarmee ik nieuwe gerechten op tafel kan toveren. Dat is dan ook direct een beetje quality time voor mezelf: alleen (zonder minderjarige aanhang dus) door de winkelschappen heen, geen tijdsdruk, lekker ontspannen … iets wat je vóór Corona “shoppen” noemde … nu beleef je het meeste bij de AH XL …
Vóór de kerst heb ik twee, mij totaal onbekende producten gespot: truffel aardappel en zwarte knoflook. Direct gekocht natuurlijk, daarna pas gegoogeld wat je hiermee eigenlijk kan doen…
Heel verrassend was het niet. Aardappel is aardappel, ziet er alleen iets mooier en spannender uit dan wat wij normaal gesproken eten.
Zwarte knoflook daarentegen was een ontdekkingsreis. De smaak was verrassend zacht, aards, met een klein zuurtje. Heel anders dan wat je gewend bent van knoflook. Ik vond het heel lekker!
Omdat het een feestje op het bord moest worden, heb ik besloten om één van onze favo bijgerechtjes te maken: placki ziemniaczane z sosem czosnkowym, oftewel: aardappel(pannen)koekjes met knoflooksaus 2.0. In mijn vriendenkring sta ik bekend om mijn Poolse gerechtje. Iedereen probeert het altijd heel stoer en vol overgave uit te spreken, wat ongeveer nooit lukt. Ik strijk altijd met heel veel eer en ben trots op het feit dat iedereen dat kleine stukje Poolse keuken zo smakelijk vindt. Als ze toch eens wisten hoe gemakkelijk het is om te maken! Nou ja, ik ga het nu bigtime verraden! Maar dan met een extra twist: gemaakt van truffel- en zoete aardappel, met zwarte knoflooksaus.
Eet smakelijk!
I want I could highlight this post 1000 times again! It was this excellent.
Here is my web site :: online loans no credit check instant approval canada 24/7
Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. Its always useful to read content from other authors and practice something from their websites.